Politica de confidențialitate

Semnarea acestei petiții implică solicitarea din partea Inițiatorului a următoarelor informații: nume, prenume, adresă de e-mail și, opțional, un mesaj de susținere a petiției pentru stabilirea unei Zile Naționale a Investițiilor. Adresa Dvs. de e-mail, precum și alte date, nu sunt vizibile pe website-ul www.primainvestitie.ro. Inițiatorul acestei petiții are însă acces la informațiile pe care Dumneavoastră le oferiți pentru susținerea demersului nostru.

Inițiatorul acestei petiții nu vinde informațiile pe care Dumneavoastră le furnizați și vă va transmite e-mail-uri doar în legătură cu petiția pe care ați semnat-o.

Informațiile pe care le colectăm vor fi folosite pentru a îmbunătăți conținutul acestui website și vor fi furnizate terților doar în situația în care există o prevedere legală expresă în acest sens, precum și în cadrul procedurilor inițiate de instituții abilitate.

În baza unei cereri, putem pune la dispoziția Utilizatorilor acestui website informațiile pe care le deținem ca urmare a semnării de către Dumneavoastră a acestei petiții. Pentru a intra în posesia datelor ce vă privesc, vă rugăm să ne scrieți la comunicare@bvb.ro.

Avem măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile pe care Dumneavoastră le furnizați prin semnarea acestei petiții, protecție împotriva folosirii neautorizate, a pierderii sau modificării lor.

Folosim cookies care memorează preferințele vizitatorilor website-ului, înregistrează date despre paginile web pe care utilizatorii le accesează sau vizitează, înregistrează activitățile anterioare pentru a îmbunătăți funcționalitățile website-ului pe viitor și personalizează pagina web în funcție de tipul browser-ului pe care utilizatorul îl folosește.

Folosim Google Analytics pentru a colecta informații despre cum Utilizatorii folosesc acest website. Aceste informații ne ajută să ne îmbunătățim serviciile. Cookie-urile Google analytics colectează și stochează informații despre: vizitatori unici, websit-urile prin intermediul cărora Dumneavoastră ați aflat de pagina www.primainvestitie.ro, vizitatori și durata sesiunilor de utilizare a website-ului. Google nu este autorizat să folosească sau să transmită datele noastre cu niciun alt terț.

Serverele noastre sunt localizate în România, iar sediul central al Bursei de Valori București este în București.